Kalma Schilders ook uw schildersbedrijf voor Leidschendam

Als het weer tijd is om uw woning te laten schilderen. Of wanneer de muren een nieuwe kleur kunnen gebruiken. Dan is Kalma het schildersbedrijf voor Leidschendam ook voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de planning en het uitvoeren van het schilderwerk aan uw huis. Dat doen we graag en goed.

Welkom bij het schildersbedrijf van de broers Olaf en Koen Kalma. Bij Kalma Schilders draait het om alles wat maar met verven, behang, kwasten en rollers te maken heeft.

Zekerheid van uw erkend schildersbedrijf voor Leidschendam

Schilder Den Haag

Kalma Schilders heeft jarenlange ervaring en wij werken met hoogwaardige verven. Zo maken wij elke schilderklus tot een meesterwerk. U zult jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk hebben. Doe daarbij de maximale garantie van Onderhoud.nl zodat wij kunnen verzekeren dat uw huis optimaal beschermt is.

Schildersbedrijf voor Leidschendam maar actief in de wijde omgeving

Kalma Schilders is het professionele schildersbedrijf voor Leidschendam en omstreken! Kies ook voor alle voordelen van ons familiebedrijf.

Ten eerste: Kalma heeft alle soorten woningen in de gebieden tussen Den Haag, Leiden, Rotterdam en Gouda wel een keer geschilderd.

Ten tweede: Vele tevreden huiseigenaren gingen u voor. Kalma Schilders krijgt ten aanzien van vakmanschap, betrouwbaarheid en professionaliteit de hoogste waardering van zijn klanten.

Ten slotte kunnen wij met trots zeggen dat Kalma Schilders een duurzaam schildersbedrijf is. Zowel door het beschermen van uw woning als ook de relatie met de opdrachtgevers. Met andere woorden, ook uw vertrouwen waard.

Bent u ook geïnteresseerd  in ons schildersbedrijf vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Kalma Schilders. Dan nemen wij snel contact met u op.

a

Buitenschilderwerk Leidschendam

Buitenschilder Den Haag

Het schilderen van de buitenzijde van uw huis is ons werk . Door…

Schildersbedrijf Leidschendam

Binnenschilderwerk Leidschendam

schildersbedrijf Den Haag

Bij het schilderen binnenshuis ligt de focus op het verfraaien van uw interieur. De woonkamer voorzien…

Westvlietweg 71n — Den Haag — 0703938489 — 0655801609 — info@kalmaschilders.nl