Garantie

 

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf
Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilderwerken, onderhoudswerk, metaalconservering en glaszetwerk gaat u dus niet naar zomaar een klusbedrijf, maar naar het OnderhoudNL Garantie-bedrijf bij u in de buurt.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven – schilders, schildersbedrijven, glaszetters, onderhoudsbedrijven – werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf:
• beschikt over de vereiste vakbekwaamheid
• komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
• werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
• hanteert uniforme garantieregelingen
• wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
• weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan
• vraagt om uw tevredenheid!

Meerjarenonderhoudsplannen en -abonnementen
Een groot aantal schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan. Daarbij worden de kosten maandelijks gespreid en staan de schilderwerken en onderhoudswerken bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren. Vraag naar de mogelijkheden bij het OnderhoudNL Garantie-bedrijf.

Of u bij het inschakelen van een OnderhoudNL Garantie-bedrijf duurder uit bent?
Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor een schildersbedrijf, glaszetter of onderhoudsbedrijf dat deelneemt aan OnderhoudNL Garantie is een renderende investering. Zo`n schilder, glaszetter of onderhoudsspecialist is uw vertrouwen meer dan waard.

 

Westvlietweg 71n — Den Haag — 0703938489 — 0655801609 — info@kalmaschilders.nl